-ROCK ON YOUR OWN STYLE, DANCE YOUR OWN BEAT-


My photo
Perempuan yang sukar diprediksi.

January 18, 2011

ayat² pengoda .



Check in Out. 
ayuanakpapajoe in the house ! :D
nampak tak muka baby yang comel tu ,
muka kebosanan bercampur gaul dengan teruja nak tulis update blog ini .

title yang aku coret ini pasti akan membuatkan jejaka² tersenyum lebar bila baca blog aku 
dan gadis² akan tersipu malu bila si jejaka persembahkan ayat ayat ini .
mesti tergoda dan cair umpama aiskrim.


Kembali kepada tajuk yang tengah dok taip nih~
aku nak kongsi dengan uolls tentang cara cara memikat bagi lelaki .

walaupun aku ini perempuan ,
tapi aku terasa bermurah hati nak bagi tips kat uolls .
lepas ini ,
boleh lah gunakan ayat² pengoda di bawah untuk yang tersayang.
kalau tak berhasil , jangan salahkan aku , salahkan diri sendiri 



contoh ayat memikat :


  • Jika kecantikan itu adalah waktu ,kamu adalah keabdian .
  • Boleh tunjukkan saya jalan ? Jalan ke hatimu .
  • Kamu tidak sepatutnya bersolek . Ia melindungi kesempurnaan yang ada pada wajahmu .
  • Tiada perkataan di dalam kamus yang dapat menterjemahkan kejelitaan kamu .
  • Ada sesuatu yang tidak kena pada telefon bimbit saya . Ia tidak menyimpan nombor telefon kamu .
  • Saya kehilangan nombor telefon . Boleh beri nombor telefon kamu .
  • Tentu ada masalh dengan mata saya kerana ia tidak boleh berhenti melihat kamu .
  • Jika kamu adalah airmata , saya tidak akan menangis walau sekalipun sebab saya tak nak kehilangan kamu .
  • Oh tidak .... gigi saya sakit . Kerana kamu terlalu manis .
  • Kamu seperti magnet kerana saya tertarik merapati diri kamu .
p/s CP