-ROCK ON YOUR OWN STYLE, DANCE YOUR OWN BEAT-


My photo
Perempuan yang sukar diprediksi.

March 2, 2011

HAHAHAHAHAHA :D

ALKISAH bermula , 
di saat daku membuka blog sendiri ,
tuptup , cik yuyu ternampak nama encik ADAN .
yeahhhh !
cik yuyu telah diTAG oleh ENCIK ADAN yang handsome lagi bergaya itu . 
dan tanpa segan silu , 
cik yuyu pun menjawab soalan yang telah dibekalkan 
oleh 
pakcik ADAN handsome itu .
cop cop . handsome ke ?? . 
HAHA . 
maaf encik adan ! hari raya nanti baru saya minta maaf iye . wee~
PEACE NO WAR !



 SOALAN MEMERAH OTAK 
oleh pakcik adan :



1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu.
Nama saya Norhidayu Bt Juhari bin Omar bin Muhammad Bin Abdullah . 
selepas itu , 
saya tak ingat sebab papajoe saya pun tak ingat jugak ! 
HAHA .

2. Kamu suka warna pink tak?
pink ?? . 
warna macam mana ehh ? . 
almaklumlah dah lama tak pergi sekolah . 
HAHA . 
*sila penampar sikit dekat muka saya . SIKIT sahaja OK . 
jangan lebih² !
hehe .
sukalah juga . tapi takdelah OBSES sangat sangat . 
eeeuuuuuwwwwwww .

3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?
wahai abang ADAN , cepat jadi photographer saya . 
saya nak jadi MODEL nih ! 
HAHA .

4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
of course lah saya weii . 
takkanlah Maher Zain comel . dea HANDSOME sahaja  . 
saya COMEL !
ulang suara please .
SAYA COMEL !
*SILA MUNTAH CEPAT .
haha .

5. Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
dua dua saya SUKA ! .
ini semua disebabkan dasar saya kuat melantak . 
jadi dua dua saya rasa SEDAP . 
perhhhh ! 
tambah² lagi kalau kek atau aiskrim itu disalut dengan cokelat yang lazat lagi berkrim .
meleleh air liur gua dibuatnya .
yummy ! yummy !

6. Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
setelah menyelidik sedalam dalamnya ke blog encik adan  , 
pemberi taggie ENCIK ADAN diberanakkan oleh ibundanya pada tarikh 01 mei . 
yeahhh !
SAYA HEBAT !




7. Ain Maisarah, siapakah dia?
siapa pulak Ain Maisarah ini ? .
perempuan kabaret ke
uishhh .
LOW CLASS !
hahahahahahaha .  



8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.
sejarah ? ! . subjek biologi nak tak ? . 
HAHA . 
ok . saya mula membuat blog ini pada akhir disember 2010 .
disebabkan perasaan kebosanan melanda sanubari saya selepas SPM  , 
lalu saya bikin satu blog bernama SUKA SUKI DUKA DUKI . 
akhirnya ,
lama² saya berminat gilaaa dalam blogging .
tambah² dapat blogger yang sporting dan otak sekepala .
the end , 
saya pon dicampakkan ke alam blogger .

9. Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
ABANG ADAN HANDSOME ,
*wink wink*
(smbil kenyit mata) , 
belikan saya kamera NIKON ! . 
takpun , abang bagi kamera abang itu .
bolehhhhhh takk ? . (suara ala² manja) . 
eeuuu . geli saya dibuatnya . 
HAHA .

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!
 10 orang ? ! . 
mak aiiii . banyaknyerrrrrrrr . 
boleh cramp tangan dan otak nak cari 10 orang blogger .
mangsa mangsa keadaan telah saya pilih .
taraaaaaaaaaaaa~

saya dengan berbesar hati ingin mengTAG for my darlingsssss :

opss . terlebih TAG . hehe .
p/s  kepada mereka yang telah diTAG oleh saya , 
saya mengucapkan PADAN MUKA !
kalau nak join soalan ini , dipersilakan ,
jikalau taknak , sila abaikan nama anda dan dok dediam .
 HAHA .

♥ cik yuyu a.k.a budak kepoh kepoh ♥