-ROCK ON YOUR OWN STYLE, DANCE YOUR OWN BEAT-


My photo
Perempuan yang sukar diprediksi.

February 21, 2011

♥panggilan AISHITERU ♥

pewiiit .
cik adek yang cantik lagi menarik , cik abang yang kacak lagi berbadan sasa . .
mai sini mai !
hari ini saya nak kongsi resepi tentang
CINTA .
sila letak ramuan secukup rasa .
dan gaul bersama dengan kasih sayang .
okeyy ! stop merepek meraban .
pada yang tengah dok hangat bercintan cintun ,
mesti kembang kempis baca entry merapu cik yuyu .
kalau tengah dok couple² ,
mesti kalian guna macam panggilan manja yang tak berapa nak manja KAN ? .
betul kan kan kan .
memang SAH betul lah itu .
ramai yang angguk !
BAGUS betul lah kalian ini .
anak sapo lah ini .
okey !
mari kita selongkar panggilan MANJA si couple !

awak ,
saya sayang awak tahu tak .
awak pun mesti kena sayang saya .
kalau tak , lembam biji mata awak nanti ! .
saya awak , itu panggilan untuk orang yang baru berkawan atau
sedang berjinak² nak kenal hati budi masing² .
eala .
takkan baru kenal dah panggil sayang sayang ,
 memang nak makan penampar ke !
dasar ulat bulu gatal kalau dok panggil sayang sayang masa mula kenal !

adinda ,
kekanda sangat mencintai dinda .
kanda ingin hidup semati sekubur dengan dinda .
wahh ! wahh ! kanda dinda .
kekanda jangan iri hati dinda naik pangkat lagi . lalala~
itu dia lagu kekanda adinda by monoloque feat atilia .
besh kan lagu itu .
KEKANDA ADINDA
 itu orang zaman hang tuah yang panggil macam itu .
 tapi kalau zaman sekarang panggil , nama macam itu jarang dorang pakai .
depend pada si couple lah kan .
tapi romantik kan kalau guna kanda adinda .
waalawey !

abang ,
ayang rindu dekat abang ! .
cepatlah dapat gaji , boleh belanja ayang shopping .
wink wink .
(ABANG , AYANG !)
 haha .
 selalu org yang guna nama macam itu , di kalangan orang dah kahwin atau orang yang TERINGIN nak kahwin . tapi kebanyakkan si couple , bf dia muda dari dia pun panggil abang . macam² betul couple nih . janji tak panggil bang bang gang gang . ! ish3 . HAHA .)


babygirl love you , my babyboy .
haiyaa==' berbaby baby lah pulak !
macam² dak kecik pulak kan . tapi nampak comel .
kalau orang dengar , mesti dorang gelak terbahak² sambil ketawa kuat² .
contohnya seperti budak kepoh² nih .
gerenti orang akan cakap "dah tua² pun nak panggil baby" .
gelimat sungguh !


honey ,
bie tak nak kehilangan honey .
jangan tinggalkan bie iye .
( honey bie )
HAHA .
honey = madu madu . madu memang sedap ! .
jangan silap² TERJADI MADU kepada isteri² yang lain sudahlah .
hoho =,= madu pun boleh buat panggilan kan .
macam² betul panggilan zaman sekarang . )


papa ,
ma sayang sangat dekat pa .
bila pa nak belanja ma nih ? ?.
lama tahu ma tunggu ! ish .
amboi ! amboi !
papa mama .
haiyaa =,=
 macam orang dah ade anak ramai je .
tetapi kalau kalian panggil pa ma depan member kalian .
apa reaksi dorang ? .
mesti yang rasa gelimat satu badan ,
mesti yang kata alahai sweetnyer .
papa mama , padahal belum kahwin lagi .
kenapa tak panggil nenek datuk ,
nampak comel juga .
HAHA .


ayu ,
amin sangat sayang pada ayu .
bila kita nak kahwin wahai ayu yang comot lagi brutal ? .
okey ! dialog di atas bukan ditujukan untuk saya yang bernama ayu .
langsung tidak kena mengena yang hidup ataupun yang sedang pass away ! .
wahh ! panggil nickname memang nampak si couple tak menunjukkan kemanjaan mereka .
tak adalah orang syak yang kalian ini pasangan kekasih .
dan rahsia kalian pun takkan terbongkar terutama depan parents .
fuhhhh . selamat !
BIJAK BIJAK !



i love u ,
u love me ,
we are happy couple .
lalala~
panggilan ini sangat simple .
dahlah senang nak taip mesej , just tulis 'I' dan 'U' .
takpayah lah tulis nama panggilan panjang lebar . buat sakit mata pandang tahu tak ! .
lagipun nampak macam orang putih sikit .
takdelah nampak korang nih KUNO sangat .
saya lebih suka guna ayat ini !
nampak superb !
wee~

aku sayang gila dekat kau .
kenapa kau tak faham perasaan aku !
perhhh !
memang brutal lah kalau kalian guna panggilan ini .
tapi nampak macam kasar sangat kan .
macam tak ada adab dan sopan .
tapi aku peduli ape kan .
janji kasih sayang tak berubah .
HAHA .


kalian guna panggilan ape ?? .
NAK TAHU JUGAK !
walau apa² pun panggilan yang macam mana kalian guna kan ,
 janji kalian bahagia ke anak cucu cicit !
janganlah panggil panggilan yang tak senonoh sudahlah .
masing² dah besau panjang lebar .
Lu Pikirlah Sendiri ! !


NOTAKAKI : when i tell you , i love you , i don't say it out of habit or to make conversation . I say it to remind you that your the best thing that ever happend to me .
 
♥ cik yuyu a.k.a budak kepoh kepoh

12 comments:

Si Gadis Blogger said...

lau org-awk ? okey rite ?
hmm , btw , gune sgktan nme pn not bad kn ?
F bkn nme sbnr dgn A bkn nme sbnar . haha .
"F syg A sanad-2" :)

fatin haziqah! said...

brutal sikit ah, gua-lu. HAHA

♥cik Y U Y U♥ said...

ain : cehh cehh F syg A . romantik tu ain !

fatin : perhhh ! mmg brutal abesss ! (;

fatin haziqah! said...

hahahaha kan? kena carik kelainan sikit. haha

♥cik Y U Y U♥ said...

taw tape !

memang ROCK !

suke suke (;

achik said...

hehe...
i like panggilan amin n ayu tu..
cam ada yg x kene dgn panggilan tu..
HEHE...~.~
^,^

♥cik Y U Y U♥ said...

achik : HAHA .

memang lha mcm tak kenal sbb bkn

name kamuu :P

MaErA kZz said...

ayu,anda suda di tag di blog sy... (:

nabielahuda said...

i dah 7bulan tp still pgil "saye awak" + "aku kau"
bile la nak ubah ke arah sweet ekh.
ngeh3. :p

♥cik Y U Y U♥ said...

maera : thanks dear .

nabielahuda : wahh ! lamenyerr . takpe . msih byk mse lagi kan . hehe .

Anis Akhir said...

anis dgn si dia, anis panggil dy syg.. dy pon panggil anis syg... tapi dy bahasakan diri dy kat anis, SAYA.. anis tetap sama, bahasakan diri anis syg.....hehehe

p/s:suka pasal entry cik yuyu ni..:)

♥cik Y U Y U♥ said...

wahh ! romantik tu .

smoge anis bhgea dgn dea . hehe .

AMIN .