-ROCK ON YOUR OWN STYLE, DANCE YOUR OWN BEAT-


My photo
Perempuan yang sukar diprediksi.

May 6, 2012

secebis memori

hari terakhir haruslah bergambar. meskipun dengan signboard itu tehee.

Hari-hari aku rindu. *belek-belek gambar*

Aku cuba hentikan keluhan. Setiap hari rasa nak lari dalam bilik, kurungkan diri dan duduk di hujung penjuru bilik lalu menangis. Tapi itu bukan aku.

*apasal ayat aku sedikit dramatis.*

*korek hidung*

Setahun bersama. Mungkin macam sekejap. Tapi hakikatnya lama wooo.
Tolong faham perasan aku apabila aku mengatakan ayat "woo".
Maknanya, nak lalui satu saat pun engkau akan rasa ..

keperitan.

kesengsaraan.

kesakitan.

Menghadap assignment dan test setiap minggu yang tak pernah jemu mengodai.

Malam examnya pasti tak tidur. Seteguk air nescafe kadangkala dua tiga gelas sekali minum agar tidak terlelap ketika study. Balik dari exam, yang pastinya tidur tak ingat dunia. qa'da tidur akibat tak tidur seharian. Hebat bukan penangan student asasi undang-undang.

Itulah kehidupan pelajar Universiti.

Untuk memuatkan cerita aku, lalu aku dipertemukan dengan 32 manusia yang hebat belaka.
*angkat-angkat kening*
LWA01E itulah nama class aku sem pertama. LWA02E untuk semester kedua.

Setahun dengan mereka. Banyak sangat kenangan manis. Tidak sabar mahu ceritain kepada anak-anak apabila sudah punyai anak hasil perkahwinan dengan anak raja. #Eh.
*sawan saya sudah mari. persetankan*

Dalam class, yang pastinya aku mencintai Nurul Ziehan. ore kelate. Masalah dia akan serap dalam otak aku. Masalah aku akan serap otak dia. Dalam class, kami sering berwebcam. Bila markah huru hara, mula kami mengelabah sardin. #PerkaraBiasa.

Tidak lupa juga buat Syafiqah Ainaa. Yang sering bersama denganku menuju ke class.
Ya, terima kasih sahabat pinjamkan kegembiraan untuk setahun.

sayang ainaa dan zie :*
Yang keduanya, kekasih hati yang bernama Siti Zhafirah. Selalu buat bising dan acap kali ditegur kerana kelancangan berkata-kata. Namun, Dialah tempat aku lepaskan kentut, lepaskan sedawa, lepaskan kemarahan dan segalanya. Dia sahabat baik aku dari awal MDS sampai sekarang. :*

Di mana kan ku cari ganti ~ *mainkan lagu P.Ramlee*

"Kami The Hotters"- sayang fyra tembam lebih :*
Buat teman yang lain, tidak juga ketinggalan untuk bertakhta di hati ini. Selamat segalanya dari semua segi. Terutama dari aspek pelajaran mahupun cinta. Semoga berjaya akhirnya teman-teman ,MY ELIMINATORS.

i'm diva diapit oleh 3jejaka dan 3gadis. *lambai-lambai tangan*
sayang persahabatan kita semua :*

bersama emon kesayangan. 
#Rindu adik saya yang sudah pergi ke Mersing sempena PLKN. Berkhidmat demi Negara. Baik-baik ya adikku sayang. Kakakmu yang comel ini merinduimu. :)